Heeft u een vraag of suggestie?

Heeft u als consument of B2B een vraag of suggestie? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Het marktpotentieel van Surinaamse producten in Nederland zit enorm in de lift en het marktaandeel pittige sauzen is zelfs Internationaal enorm aan het groeien (drie jaar op rij trending in de Verenigde Staten en Europa). Hoe heter hoe beter is tegenwoordig de norm.

Door het opnemen van de Flaming Hot Sowsu’s van Sranang Fassi in uw assortiment profiteert u mee van zowel een Nationale als Internationale trend.

Vol romige mayonaise

Onze Sowsu’s zijn niet aangedikt met water maar juist afgevuld met een hoog percentage (50% - 60%) mayonaise. Dit is dan ook direct terug te proeven in onze Sowsu’s.

Lekker eten zonder kookskills

Weinig tijd, geen ervaring in de keuken of weinig budget? Onze Flaming Hot Sowsu’s maken het mogelijk om in een handomdraai smaakvol te eten. Dop eraf, spuiten en mengen maar.

Flaming Hot is trending

De consument houdt van combineren en is op zoek naar manieren om hun traditionele snacks en gerechten te voorzien van een (pittige) smaakbeleving.

De Surinaamse keuken

De Surinaamse keuken is tegenwoordig niet meer weg te denken. Kant en klare marinades in de supermarkt, Online recepten en de vele Surinaamse (afhaal)restaurants. De consument ontdekt steeds meer de Surinaamse smaken en is liefhebber van de Surinaamse keuken.