Retour / Klachten Beleid

RETOURNEREN / KLACHT INDIENEN

Vanwege de aard van het product (levensmiddelen) is het niet mogelijk om onze producten te retourneren. Je kunt alleen gebruik maken van jouw herroepingsrecht, bij aantoonbare schade of bij ontvangst van een verkeerd product (aantoonbaar), door middel van een vergoeding óf compensatie middels een vervangend product. De keuze hierin is ter zijde van de ondernemer.

Wanneer je gebruik wenst te maken van jouw herroepingsrecht of een klacht wilt indienen, ben je verplicht dit binnen 3 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan ons. Het kenbaar maken dien je te doen middels email (contact@sranangfassi.com).

LET OP!:

Vermeld altijd in het onderwerp van de email het woord 'KLACHT'(verplicht)

Om jouw klacht in behandeling te nemen dien je duidelijke foto's betreffende jouw klacht toe te voegen.

Indien wij de email en het product hebben ontvangen, en wij als oplossing heeft gekozen voor een vergoeding, zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. 

 

Vol romige mayonaise

Onze Sowsu’s zijn niet aangedikt met water maar juist afgevuld met een hoog percentage (50% - 60%) mayonaise. Dit is dan ook direct terug te proeven in onze Sowsu’s.

Lekker eten zonder kookskills

Weinig tijd, geen ervaring in de keuken of weinig budget? Onze Flaming Hot Sowsu’s maken het mogelijk om in een handomdraai smaakvol te eten. Dop eraf, spuiten en mengen maar.

Flaming Hot is trending

De consument houdt van combineren en is op zoek naar manieren om hun traditionele snacks en gerechten te voorzien van een (pittige) smaakbeleving.

De Surinaamse keuken

De Surinaamse keuken is tegenwoordig niet meer weg te denken. Kant en klare marinades in de supermarkt, Online recepten en de vele Surinaamse (afhaal)restaurants. De consument ontdekt steeds meer de Surinaamse smaken en is liefhebber van de Surinaamse keuken.