Wij zijn Amrish en Sharon. Het duo achter Sranang Fassi. Beiden zijn wij enerzijds opgegroeid met de Nederlandse keuken, het gedeelte met onder andere de schijf van vijf en klodders mayonaise, en anderzijds de Surinaamse keuken, waar elke gerecht samenging met kruiden, specerijen en scherpe pepers de boventoon voerden. Met de jaren werd voor ons de lijn tussen de Nederlandse keuken en de Surinaamse keuken steeds dunner met als resultaat een eettafel vol met de meest creatieve en lekkerste NL - Suri Fusion gerechten. Omdat wij graag willen dat iedereen lekker eet lijkt het ons geweldig om alle creaties, tips and tricks die met de jaren zijn ontstaan met jullie te delen. Sranang Fassi is er voor iedereen die makkelijk, snel en lekker wilt eten. Dus weinig tijd, geen kook skills of weinig budget? Say no more, We’ve got you! Sranang Fassi betekent “Op z’n Surinaams" en dat is precies de beleving die jij vanaf nu kan toevoegen aan al je gerechten.

Vol romige mayonaise

Onze Sowsu’s zijn niet aangedikt met water maar juist afgevuld met een hoog percentage (50% - 60%) mayonaise. Dit is dan ook direct terug te proeven in onze Sowsu’s.

Lekker eten zonder kookskills

Weinig tijd, geen ervaring in de keuken of weinig budget? Onze Flaming Hot Sowsu’s maken het mogelijk om in een handomdraai smaakvol te eten. Dop eraf, spuiten en mengen maar.

Flaming Hot is trending

De consument houdt van combineren en is op zoek naar manieren om hun traditionele snacks en gerechten te voorzien van een (pittige) smaakbeleving.

De Surinaamse keuken

De Surinaamse keuken is tegenwoordig niet meer weg te denken. Kant en klare marinades in de supermarkt, Online recepten en de vele Surinaamse (afhaal)restaurants. De consument ontdekt steeds meer de Surinaamse smaken en is liefhebber van de Surinaamse keuken.